Onze aanpak

1. Persoonlijk bezoek

Om u goed van dienst te zijn, leggen we allereerst een persoonlijk bezoek bij u af. Tijdens dit bezoek inventariseren wij welke wensen u heeft en wat wij u kunnen bieden. Tevens doen wij samen met u nog een technisch rondje door uw huis om de uitvoerbaarheid te controleren.

2. Offerte

Na ons bezoek volgt de offerte. Hierna zullen we contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. Wenst u nog een aanpassing in de samenstelling van uw set? Geen probleem.

3. Planning

Na uw akkoord plannen we de installatie met u in. Indien nodig, volgt hieraan voorafgaande eerst nog een schouw. Tijdens de schouw controleert onze installateur nogmaals de technische situatie.

4. Installatie

De dag van installatie duurt veelal niet de hele dag. Onze installateurs werken volgens de NEN-1010 normen en vinden veilig werken erg belangrijk. Op de dag van installatie wordt uw nieuwe set zonnepanelen in werking gesteld en u gaat direct profiteren van uw gratis stroom.

5. Nazorg

Na installatie volgt de verdere afhandeling. Wij helpen u met uw aanvraag voor de teruggave van de BTW bij de belastingdienst (indien van toepassing) en uw registratie bij www.energieleveren.nl. Tevens ontvangt u z.s.m. de instructies om de prestaties van uw set te monitoren.