Een greep uit onze projecten

Roelofarendsveen

Onze klant had naast de behoefte van een goede kwaliteit van de set zonnepanelen, met name behoefte aan een goede installatie. Het dak was al wat ouder dus het was erg belangrijk om voorzichtig te werk te gaan.

Castricum

Omdat het dak op het noord-westen gericht is, wist de klant al dat zijn set minder zou opwekken dan een dak gericht op het zuiden. Door de panelen zo gunstig mogelijk op te stellen kan de klant het maximale uit zijn situatie halen. De opwek dekt alsnog het jaarverbruik.

Gouda

"Ik wil het maximale uit mijn dak halen". De klant had zelf reeds een aantal panelen + omvormer gekocht die wij ook voor hem hebben geplaatst. Vanuit ons heeft de klant nog 14 panelen extra geleverd gekregen die qua styling goed matchen met zijn eigen panelen. In een 2e fase wordt de rest van het dak verder volgelegd.

Krimpen aan den IJssel

Met het oog op de toekomst heeft deze klant meer opwek laten plaatsen dan dat het jonge gezin momenteel verbruikt.

Voorhout

Bij dit project is er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte om aan het verbruik van de klant te komen. Hier zijn 3 typen panelen gebruikt.

Gouda

Naast het plaatsen van deze prachtige set heeft de klant zijn meterkast laten moderniseren naar de laatste veilige normen.

Het begint bij de kwaliteit van uw set zonnepanelen.

Een professionele installatie is minstens net zo belangrijk.

Installatie omvormer

Keurige installatie van uw omvormer.

Modernisering meterkast

De oude stoppenkast kan ernstige problemen opleveren voor uw bestaande apparatuur. Om geen risico's te lopen vervangen wij deze voor onze klanten.

Kabeltraject: dakdoorvoer

Dakdoorvoer plat dak en schuin dak.

Kabeltraject: PV-verdeler

Een van de mogelijkheden om de omvormer op de meterkast aan te sluiten, is door gebruik te maken van de kabel achter uw wasmachinestopcontact. Indien deze kabel geschikt is, plaatsen wij een zogenoemde PV-verdeler. Dit moet netjes worden afgewerkt.

Kabeltraject: buitenom

Indien we de kabel niet via een bestaand kanaal of via een PV-verdeler naar de benedenverdieping kunnen leiden, dan is een van de laatste mogelijkheden om buitenom te gaan.